Media

Χρήστος Μάστορας: Η ερώτηση για το X-Factor και η αφοπλιστική απάντηση - «Δεν αφορά εμένα καθόλου»

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Μάστορας είχε τον ρόλο του κριτή στο φετινό X-Factor και μάλιστα κέρδισε μαζί με την Κατερίνα Λαζαρίδου. Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει τα νούμερα τηλεθέασης και έδωσε μία ''πληρωμένη'' απάντηση.

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το X-Factor αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης, δίνοντας μία αφοπλιστική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας ρωτήθηκε για την προσθήκη του Ηλία Ψινάκη στο talent show, την οποία και πρότεινε ο ίδιος, σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης.

«Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά εμένα καθόλου. Τα νούμερα και όλα αυτά δεν αφορούν καθόλου εμένα…Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου, αξιοπρεπώς θεωρώ, και δεν ήταν ακριβώς δουλειά για εμένα. Ήταν ένα σημαντικό «έργο» το να προσπαθείς να βρεις ένα ταλέντο, να το βοηθήσεις και ίσως να πάρεις και συ κάποια στοιχεία μουσικά για να εξελιχθείς και συ δημιουργικά».

Και πρόσθεσε:«Το X Factor ήταν για μένα μια πολύ, πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τώρα αυτό που έγινε με τον κ. Ψινάκη και τον κ. Μουρατίδη αφορά καθαρά το MEGA. Φυσικά τους ήξερα, τους συμπαθώ και τους έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved