Αυτοί είναι οι διάσημοι που πέθαναν μέσα στο 2019 και σκόρπισαν θλίψη (Photos)
Showbiz

Αυτοί είναι οι διάσημοι που πέθαναν μέσα στο 2019 και σκόρπισαν θλίψη (Photos)

Ανασκόπηση 2019: Λίγες ώρες πριν το 2019 μας αποχαιρετήσει, θυμόμαστε ποιοι καλλιτέχνες έφυγαν από τη ζωή μέσα στη χρονιά.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος έγινε φτωχότερος με εκπροσώπους του που έφυγαν από τη ζωή – πολλοί εκ των οποίων εντελώς αναπάντεχα – αφήνοντας πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το 2019 έφυγαν από τη ζωή σημαντικοί άνθρωποι της μουσικής, των γραμμάτων και των τεχνών κι όχι μόνο... Η λίστα των εκλιπόντων είναι κυριολεκτικά ατελείωτη…

Στις 22 Ιανουαρίου του 2019, ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο… Ήταν μόλις 61 χρονών.

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση του ξαφνικού θανάτου της ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη. Η 33χρονη ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο ο θάνατός της προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Πέθανε ο Καρλ Λάνγκερφελντ σε ηλικία 85 ετών.Ο διάσημος σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Παρισίου στο οποίο είχε νοσηλευτεί την προηγούμενη μέρα.

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Τρύφων Καρατζάς σε ηλικία 83 χρονών.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη ο διάσημος ηθοποιός Luke Perry, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του στο θρυλικό νεανικό σίριαλ Beverly Hills.

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» στα 59 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο μετά από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Πέθανε ξαφνικά ο παρουσιαστής πολλών μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών του παρελθόντος, Κώστας Σγόντζος. Όλοι θυμόμαστε τις εκπομπές του, όπως «Μουσικό Καλειδοσκόπιο» και «Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα».

Ο Τάκης Μόσχος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από πολλαπλά εγκεφαλικά που υπέστη, αφού πρώτα είχε πέσει σε κώμα. Νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο!

Ο Πάνος Ζάρλας, έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο Power of Love. Από το ριάλιτι της αγάπης, βγήκε ο μεγάλος νικητής αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Στις 31 Μαΐου σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.

Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Πεζιρκιανίδης. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η αδελφή του, Μαρία Πεζιρκιανίδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο Κώστας Ευριπιώτης στις 30 Μαΐου σε ηλικία μόλις 56 ετών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έφυγε από τη ζωή ο Iταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι. Ο Ιταλός σκηνοθέτης του κινηματογράφου, του θεάτρου και της όπερας Φράνκο Τζεφιρέλι, πέθανε σήμερα στο σπίτι του στη Ρώμη, σε ηλικία 96 ετών.

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Στέλιος Βαμβακάρης, γιος του Μάρκου Βαμβακάρη.

Η Ελισάβετ Ναζλίδου έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή στη Λάρισα όπου και κατοικούσε. Η Ελισάβετ Ναζλίδου, έγινε γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε και από τις εξαιρετικές θεατρικές της παραστάσεις.

Ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του σπουδαίου αυτού τραγουδοποιού μας συγκλόνισε. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του που βρισκόταν στο Πτελεό Μαγνησίας ύστερα από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που κοιμόταν! Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε καρδιακή προσβολή τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά δυστυχώς είχε καταλήξει.

Ο Τάκης Σπυριδάκης στα 61 του χρόνια πέθανε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ελλάδα!

Πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο και στο χώρο της μόδας.Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, η διάγνωση του οποίου είχε γίνει δύο μόλις μήνες πριν.

Φτωχότερο είναι πλέον το ελληνικό πεντάγραμμο μετά τον χαμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει σιγοτραγουδήσει έστω και ένα τραγούδι του.

Η Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αθήνα. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette, Marie Fredriksson (Μαρί Φρέντρικσον) σε ηλικία 61 ετών. Η Marie Fredriksson πέθανε μετά από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια των Roxette είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Λίγες μέρες πριν φύγει το 2019, η απώλεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου - η μουσική του οποίου σφράγισε μια ολόκληρη εποχή – προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Ο Θάνος Μικρούτσικος άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved