Τα χαρμόσυνα γεγονότα της χρονιάς - Όταν η showbiz είχε κάθε λόγο να χαίρεται
Showbiz

Τα χαρμόσυνα γεγονότα της χρονιάς - Όταν η showbiz είχε κάθε λόγο να χαίρεται

Ανασκόπηση 2023: Άλλη μια χρονιά φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος της και οι πρωταγωνιστές της ελληνικής showbiz, μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είχαν ευτυχώς και πολλούς λόγους για να χαρούν!

Κατά τη διάρκεια και αυτής της χρονιάς είχαμε αρκετά χαρμόσυνα αφού πραγματοποιήθηκαν γάμοι, βαφτίσεις αλλά και πολλές... γέννες! Μικρά πλασματάκια ήρθαν στον κόσμο και γέμισαν με χαρά τους γονείς τους που μοιράστηκαν μαζί μας τα νέα τους!

Μπορεί τους περισσότερους να τους έχουμε συνηθίσει σε κοσμικά events ή μέσα από τις δουλειές τους, όμως, οι περισσότεροι μοιράστηκαν μαζί μας τις χαρές τους, ανοίγοντας ένα μικρό παραθυράκι για να μας βάλουν μέσα σε λίγο πιο προσωπικές στιγμές τους.

Και όπως θα δείτε και παρακάτω, ήταν όλα παραμυθένια!

Ο πρώτος γάμος της χρονιάς ήταν αυτός του Σάκη Αρσενίου ο οποίος παντρεύτηκε με τη σύντροφό του Λαμπρινή Πλεύρη, με πολιτικό γάμο το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

1675072391722-844047027-7898_SAKIS_ARSENIOY_20112022.jpg

Ο Σάκης Αρσενίου με τη σύζυγό του Λαμπρινή Πλεύρη

Γαμπρός ντύθηκε ο Θανάσης από την επιτυχημένη κωμική σειρά Ευτυχισμένοι μαζί, ο κατά κόσμον Άρης Τσάπης, έχοντας δώσει με τη γυναίκα της ζωής του, Ειρήνη Ξυπνητού, το πιο όμορφο ραντεβού τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει αποκτήσει με την εκλεκτή της καρδιάς του και έναν γιο, έφτασε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, το απόγευμα της 21ης Γενάρη και περίμενε να δει μπροστά του την Ειρήνη του.

Η νύφη έφτασε πράγματι απαστράπτουσα, συνοδευόμενη από οργανοπαίκτες που έπαιζαν παραδοσιακά τραγούδια, λίγο πριν εκείνη πέσει στην αγκαλιά του γαμπρού ο οποίος την περίμενε μαζί με τον ασορτί ντυμένο γιο τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Δανιά το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου στο Δημαρχείο Ραφήνας, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Φορώντας ένα υπέροχο στενό φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ σε ιβουάρ χρώμα και κρατώντας μία ολόλευκη ανθοδέσμη, η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία!

maleskou-gamos-danias-(2).jpg

Ιωάννα Μαλέσκου

«''Ανθισμένες καρδιές'', όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! 🤍💙💍🧿🙏🌷🌸 Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της με τις φωτογραφίες που ανέβασε από την ημέρα του γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες, λίγο μετά τον γάμο της παρουσιάστριας:

Τρεις γάμοι την ίδια μέρα

Ήταν 27 Μαΐου όταν ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε την Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα και ο Πέτρος Συρίγος τη Ρένα Θωμά στο Καπανδρίτι. Παράλληλα, γινόταν και ο γάμος της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό.

gamoi-(1).jpg

Η όμορφη νύφη ετοιμαζόταν εδώ και μήνες για να ζήσει όπως είχε ονειρευτεί την ημέρα του γάμου της με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού και πράγματι ήταν όλα μαγικά.

O γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζάρη έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μοναδική τοποθεσία, παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε τις απαστράπτουσες Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου που φορούσε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα και συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια.

Στον γάμο επίσης το παρών έδωσαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η Έλενα Παπαρίζου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Ματίνα Νικολάου που κατέφθασε με τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφυράκη, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο αγαπημένος της Στέλιος Βλατάκης αποφάσισαν να κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο στις 27 Αυγούστου.

Η είδηση για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2021 έγινε γνωστή μέσω instagram με αναρτήσεις που έκανε η φίλη της νύφης, Δήμητρα Λαζαράτου, η οποία ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους. Η ηθοποιός έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της και επέλεξε ένα νυφικό σε ρομαντικό στυλ.

b795e5fe-dimitropoulou2-(1).webp

Η Ευγενία Δημητροπούλου στον γάμο της.

Γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του ντύθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2/9 και ο Νικόλας Ράπτης.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-292023-101213-mm.jpg

Το μοναδικό στιγμιότυπο που δημοσιοποιήθηκε από τον γάμο του Νικόλα Ραπτάκη, μαζί με κάποιους από τους καλεσμένους του, τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη.

Ο Νικόλας Ράπτης και η κούκλα σύντροφός του είχαν επιλέξει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες αυτής της τόσο σημαντικής -για τους ίδιους- ημέρας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι κι έγινε αφού φίλοι και συγγενείς σεβάστηκαν την επιθυμία τους χωρίς να διαρρεύσει τίποτα απολύτως.

Σε ένα καταπληκτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα έγινε και ο γάμος του Ευθύμη Ζησάκη με τη Χρύσα Παπαλελούδη.

Ο γνωστός ηθοποιός και η Κύπρια παρουσιάστρια ένωσαν τις ζωές τους στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και έλαμπαν και οι δύο από ευτυχία.

Ντυμένοι και οι δύο στα λευκά και πραγματικά ερωτευμένοι έδειξαν να συγκινούνται κατά τη διάρκεια του μυστηρίου που είχε άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Βέρα Σωτηροπούλου, παντρεύτηκε στις 9 Σεπτέμβρη, στην Πάρο ο Stan.

Ο Στράτος Αντιπαριώτης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με την αγαπημένη του.

Τον Stan και την Βέρα πάντρεψαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Βασίλης Πέτρου και η φίλη της Βέρας, Παρυσάτιδα Κατηρίδου.

17fcb239-20230909192901_1D8A2603.webp

Στιγμιότυπο από τον γάμο του Stan.

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτέμβρη με θρησκευτικό γάμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ' όλο που η Τζένη Μελιτά μοιραζόταν συχνά λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του γάμου της, ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την τόσο όμορφη μέρα για εκείνη και τον σύντροφό της.

«Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να τον ζήσουμε πολύ προσωπικά. Κατόπιν… εορτασμού, μπορεί να ανεβάσω κάτι στα social μου», είχε δηλώσει η ίδια.

tzeni-melita-gamos-(8).jpg

Στιγμιότυπο από τον γάμο της Τζένης Μελιτά.

Με σεμνότητα, ταπεινότητα αλλά και πάνω από 500 καλεσμένους έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί προκειμένου να ευλογήσει τη σχέση του και γι' αυτό όρισε την ημερομηνία του γάμου του σχετικά σύντομα από τη στιγμή της απόφασης.

Μία απόφαση που πάρθηκε στην Κρήτη, όταν βρέθηκαν με τον πνευματικό τους, πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη ο οποίος και επιθυμούσαν να τους παντρέψει, χωρίς -μέχρι την τελευταία στιγμή- να είναι σίγουροι οι μελλόνυμφοι ότι θα τα κατάφερναν. Ο ίδιος παπάς λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό όπου παντρεύτηκε το ζευγάρι. Εκεί άλλωστε είχαν γνωριστεί.

Η Κόρα Καρβούνη την οποία φέτος απολαύσαμε στη σειρά, Οι Πανθέοι, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό και δεν το πήρε είδηση κανείς!

vasilis_koromantzos_383335377_3586833268265064_5247842979074379598_n.jpg

Στιγμιότυπο από τον γάμο της Κόρας Καρβούνη.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν επίσης τη χρονιά που φεύγει, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η σύντροφός του Όλγα Καρπουζίδου.

Μετά από 7 χρόνια σχέσης, ο γνωστός αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor, Γιωρίκας Πιλίδης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του, Όλγα Καρπουζίδου και παντρεύτηκαν, έχοντας στο πλευρό τους, φίλους και συγγενείς.

pilidis-gamos-(1).jpg

Στιγμιότυπο από τον γάμο του Γιωρίκα Πιλίδη.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», Αργύρης Πανταζάρας και η ηθοποιός της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», Σίσσυ Τουμάση, έδωσαν το ωραιότερο ραντεβού της κοινής τους ζωής στο Φανάρι όπου και παντρεύτηκαν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την ευλογία του Θεού για τη σχέση του στο σημείο της γειτονικής Τουρκίας όπου χτυπά η καρδιά του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας: το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Η χαρμόσυνη στιγμή στη ζωή των δύο ηθοποιών είχε προγραμματιστεί από τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους σε τοπική εφημερίδα του Βόλου, από όπου κατάγεται ο ηθοποιός. Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου όμως, έγινε γνωστός τον Νοέμβριο μέσα από τα social media του αδερφού του ηθοποιού.

pantazaras.jpg

Οι βέρες και η ανθοδέσμη στον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση.

Με ένα απλό, λιτό λευκό φόρεμα έφτασε στην εκκλησία, την 1η Δεκέμβρη, η Δήμητρα Ματσούκα και τα πρώτα πλάνα πρόβαλε αποκλειστικά η εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε στο κέντρο της Αθήνας με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού που δεν ξεπερνούσαν τα 60 άτομα.

Το Σάββατο 9 Δεκέμβρη παντρεύτηκε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης εντός του κτήματος Πολυχώρος Ονείρων, στο Μαρκόπουλο Αττικής και μάλιστα με μία μικρή καθυστέρηση καθώς είχε πιάσει βροχή εκείνη την ώρα.

Όλα όμως πήγαν καλά και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έλαμπε από ευτυχία όταν συνάντησε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το gossip-tv.gr ήταν εκεί και σας παρουσίασε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο!

af306647-376385814_3573437366306522_5671165419699053129_n.jpg

Και άλλος ένας γάμος από τον οποίο δεν υπήρχε περίπτωση να λείπουμε, ήταν αυτός του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ή Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου όπως την αποκαλούν οι περίοικοι και το ζευγάρι είχε δώσει το ωραιότερο ραντεβού της κοινής του ζωής στις 4 το μεσημέρι.

Ένα απρόοπτο που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους καλεσμένους, έκανε η νύφη Έλενα Τοπαλίδου την ώρα του μυστηρίου του γάμου της με τον Νίκο Κουρή.

Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός την στιγμή που ο παπάς έλεγε το γνωστό «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» όπου παραδοσιακά η νύφη πατάει το πόδι του γαμπρού, έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε!

Αντί λοιπόν να το... πατήσει, σήκωσε το δικό της πόδι με κίνηση... μπαλαρίνας προς τα πίσω, κάνοντας ακόμα και τον Νίκο Κουρή να σαστίσει προς στιγμή αλλά να γελάσει στη συνέχεια, δείχνοντας συγχρόνως και λίγο αμήχανος.

Διπλά χαρά: Γάμος και βάφτιση μαζί

Και το όνομα αυτού... Άγγελος Διονυσίου για τον πρώτο εγγονό του Άγγελου Διονυσίου ο οποίος δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει περήφανος για τον μεγάλο του γιο, Στράτο.

Στις 17 Απριλίου 2023, Δευτέρα του Πάσχα έγινε στον Άγιο Φίλιππο Νίκαιας ο γάμος του γιου του τραγουδιστή, Στράτου Διονυσίου με την επίσης τραγουδίστρια Ερωφίλη Τζάνου.

Το μυστήριο, όμως, ήταν διπλό αφού λίγο μετά τον θρησκευτικό γάμο έγινε και η βάπτιση του μικρού τους γιου που πήρε το όνομα του παππού του, Άγγελου.

3fde1881-aggelos-dionysiou-stratos-gamos.webp

Την αγαπημένη του Μαρία Ντάσιου παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου ο Iron Mike, κατά κόσμον Μιχάλης Ζαμπίδης και βάφτισε και τις δίδυμες κόρες του!

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία της Γλυφάδας και το παρών έδωσαν στο διπλό μυστήριο καλοί φίλοι και στενοί συγγενείς του ευτυχισμένου ζευγαριού.

a392b324-gamos-kai-vaftisi-zampidi.webp

Ήταν 3 Σεπτεμβρίου όταν το gossip-tv.gr σας παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίεςκαι βίντεο από τον θρησκευτικό γάμο του Γιάννη Καψάλη, με τη γυναίκα του, Γιώτα.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής παντρεύτηκε τη γυναίκα που έχει επιλέξει να συμπορεύεται εδώ και αρκετά χρόνια, παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Μάλιστα, έκαναν παράλληλα και τη βάφτιση του μικρού γιου τους.

«Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Σταύρος Καψάλης! Αυτή η στιγμή είναι πολύ συγκινητική και τιμητική γιατί τον έχω χάσει εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Το ότι ο γιος μου θα πάρει το όνομά του, είναι λίγο ευχάριστο μέσα σε αυτό που έχει γίνει», είχε τονίσει στο gossip-tv ο Γιάννης Καψάλης.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν τον γιο τους, Νικόλα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας με κουμπάρους τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Μιχάλη Μαρίνο, οι οποίοι ήταν και νονοί του μικρού.

Μυστήρια εκτός... συνόρων

Ο Σπύρος Πώρος παντρεύτηκε την πανέμορφη, Μαρία Μαντζουράνη στο Λονδίνο.

Το νυφικό της συζύγου του ανέλαβε ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο γνωστός σχεδιαστής Τάσος Ρούσσος επιμελήθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής της στο Βασιλικό ανάκτορο The Royal Borough of Kensington and Chelsea.

Η καλλονή σύζυγός του κατάγεται από τη Μυτιλήνη, αλλά ζει από 18 χρόνων στο Λονδίνο. Είναι επιστήμονας και επικεφαλής επιστημονικής έρευνας στην Philip Morris International.

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική Σαλαμπάση, παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου και ο Λούκας Γιώρκας στην Κύπρο. Ο γαμπρός φορώντας ένα κατάλευκο κοστούμι και με χαμόγελο ευτυχίας έσυρε πρώτος το χορό, παρέα με τους δικούς του ανθρώπους, πριν πάει στην εκκλησία.

9120a083-loukas.webp

Ο Λούκας Γιώρκας πριν το γάμο του.

Στη Λάρνακα της Κύπρου, η Στέλλα Δημητρίου και ο σύζυγός της Δημήτρης Μιχαηλίδης βάφτισαν τα δίδυμα αγοράκια τους.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγγελόκτιστης Κιτίου στην Κύπρο και οι νεοφώτιστοι πήραν τα ονόματα Σωτήρης και Νικόλας.

Νονές των μικρών ήταν η Τζένη Τζιβεριώτη, κολλητή φίλη της Στέλλας Δημητρίου εδώ και πολλά χρόνια αλλά και η αδελφή της ευτυχισμένης μαμάς, Χριστίνα.

vaftisi-stella-dimitriou-2.webp

Ο γάμος που τελικά... δεν ήταν γάμος

Τα δημοσιεύματα τον Σεπτέμβρη, έδιναν και έπαιρναν ότι η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής παντρεύτηκαν καθώς πλήθος φωτογραφιών και βίντεο είχαν κατακλύσει τα social media με τους δυο τους ντυμένους νύφη και γαμπρός.

Έναν μήνα μετά, η ίδια μιλώντας στη Super Κατερίνα διέψευσε την είδηση λέγοντας:

«Ήταν μια επιλογή να κάνουμε μια γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν ήταν αυτό που μάλλον ορίζεται από τους περισσότερους ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό γάμο. Ο νόμος μάς θέλει ανύπαντρους».

Snapinsta.app_374642793_18383935081044895_7911263493352009241_n_1080.webp

Και ένας γάμος στις φυλακές Κορυδαλλού...

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου παντρεύτηκε τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή και οι φωτογράφοι ήταν απέξω εκείνη τη μέρα και απαθανάτισαν μαμά και κόρη σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Οι βαφτίσεις της χρονιάς

Νονά στον ανιψιό της, τον γιο της αδελφής της Μαρίας Ματσούκα, έγινε η Δήμητρα Ματσούκα. Ο μικρός πήρε το όνομα Ραφαέλλος και είχε ακόμα έναν νονό.

Νονά στο παιδί του αδερφού της έγινε και η Αθηνά Οικονομάκου

Την κορούλα του βάφτισε το Σάββατο 6 Μαΐου ο Άκης Πετρετζίκης! Ο γνωστός σεφ και η όμορφη σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βίωσαν άλλη μία ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή καθώς βάφτισαν την κορούλα τους, έχοντας φυσικά στην αγκαλιά τους και τον μεγαλύτερο γιο τους, τον Αχιλλέα.

1683374916396-356667816-344959004_615338876936595_8272470266613204294_n.jpg

Την δύο ετών κόρη τους βάφτισαν και η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη. Το Μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη με τους ευτυχισμένους γονείς να έχουν στο πλευρό τους στενούς φίλους και συγγενείς.

Αρκετοί celebrities ήταν καλεσμένοι στη βάφτιση της μικρής Κατερίνας, μεταξύ αυτών η Φαίη Σκορδά και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media στιγμιότυπα από το τραπέζι μετά τη βάφτιση, ανάμεσά τους και φωτογραφία με την ιδιαίτερη μπομπονιέρα.

fay.png

Η μπομπονιέρα της βάφτισης της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη.

Τον γιο του σε μια πανέμορφη εκκλησία στο Πήλιο βάφτισε το πρωί της Κυριακής 4 Ιουνίου ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του. Το gossip-tv ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του ζευγαριού με τον μικρούλη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο Ζαγοράς. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

06fec11f-ioannidis-vaftidi-(2).jpg

Ο Πάνος Ιωαννίδης λίγο πριν από τη βάφτιση.

Την ίδια μέρα με τον Πάνο Ιωαννίδη, βάφτισαν τον γιο τους και η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

1685945448108-848292511-siampani.jpg

O Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον νονό του γιου τους, Νίκο Οικονομόπουλο.

Την ενός έτους κόρη τους βάφτισαν η Πέννυ Μπαλτατζή και ο σύζυγός της Χρήστος Τζούτης. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αμέλια, ενώ νονές ήταν τρεις κολλητές φίλες της τραγουδίστριας.

Τον μονάκριβο γιο της βάφτισε και η Αμαρυλλίς παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων. Το Μυστήριο έγινε στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου που βρίσκεται μέσα στο Island στη Βάρκιζα και φυσικά η ευτυχισμένη μαμά, όπως βέβαια κι ο σύντροφός της Κώστας Ματσίκας έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.

1688584390527-406360235-vaftisi-giou-amarillis-(3).jpg

Στιγμιότυπο από τη βάφτιση του γιου της Αμαρυλλίδας και του Κώστα Ματσίκα.

Τα δίδυμα αγόρια τους βάφτισαν στις 16 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μοσχάτο ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου.

Το ζευγάρι τρισευτυχισμένο υποδέχτηκε στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας στενούς συγγενείς και φίλους που έσπευσαν για να μοιραστούν μαζί τους αυτή την τόσο ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή τους.

Την ομορφότερη μέρα της ζωής τους έζησαν το πρωί της Κυριακής (23-07) η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης. Το ζευγάρι βάφτισε τη μικρή του κόρη με νονά την παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Ζωή Κρονάκη.

bayaant_362901085_18376270525015507_6232897137002348707_n.webp

Τον γιο τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Ο μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης, το όνομα του παππού του, πατέρα του επιχειρηματία. Η βάφτιση τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι σε στενό οικογενειακό κύκλο καθώς ήθελαν το μυστήριο να είναι προσωπική υπόθεση.

1693676508931-329205590-IMG_8683.webp

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την ημέρα της βάφτισης του γιου τους.

Τη δεύτερη κόρη του βάφτισε στις 16 Σεπτεμβρίου στο Χαϊδάρι ο Παναγιώτης Θεόφιλος τον οποίο γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Power of Love. Ο Παναγιώτης Θεόφιλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κύπρο μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του Δανάη και τα δύο τους παιδιά, είχε οργανώσει τα πάντα για μία πολύ όμορφη βάφτιση που έγινε στην περιοχή όπου μεγάλωσε, το Χαϊδάρι.

ec99888a-theofilos-vaftisi.webp

Με ένα υπέροχο σιέλ αέρινο φόρεμα και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της αλλά και τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη υποδέχτηκε σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη τους καλεσμένους τους, στις 22 Σεπτέμβρη.

Η βάφτιση του -τότε- εννέα μηνών γιου του ζευγαριού έγινε σε εξωτερικό χώρο μέσα στο κτήμα και συγκεκριμένα σε ένα βάθρο που στήθηκε για να μπει στη μέση του η κολυμπήθρα, πάνω στο γρασίδι, δίπλα στην πισίνα.

Το σκηνικό ειδυλλιακό και οι δύο γονείς συνεχώς χαμογελαστοί, καθώς βίωναν πολύ ευτυχισμένοι αυτή την οικογενειακή στιγμή τους.

Την κορούλα τους βάφτισαν το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν. Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα και καλεσμένοι ήταν στενοί συγγενείς και καλοί φίλοι. Το gossip-tv.gr ήταν εκεί και σας είχε παρουσιάσει αποκλειστικό υλικό.

H Νικολέττα Ράλλη και o Μιχάλης Ανδρούτσος την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου βάφτισαν την τριών ετών κόρη τους. Η νεοφώτιστη πήρε τα ονόματα Σοφία – Αλεξάνδρα. Το Μυστήριο έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Τον ενός έτους γιο τους βάπτισαν στις 14 Οκτωβρίου ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα. Την ευχάριστη είδηση έκανε αρχικά γνωστή μέσα από instastory που δημοσίευσε, φίλος και συνεργάτης του γνωστού σεφ. Το ζευγάρι μαζί με το baby bloom οργάνωσε και ένα μεγάλο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου του ο οποίος πήρε το όνομα Ανδρέας.

cfbb3b38-Snapinsta.app_391384764_690579803003859_5795326448113358641_n_1080.webp

Ακούραστος ο πελαργός, έφερε πολλά μωρά το 2023!

Το 2023 ήταν ακόμα μία πολύ χαρούμενη χρονιά για κάποια λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ...

Στις 3 Ιανουαρίου γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ λίγες μέρες μετά η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο και το δικό της παιδί!

1675703207618-370033106-20230106133343_0H6A5905.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος την ημέρα που πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Στις 7 Φεβρουαρίου έγινε μανούλα και η Ελένη Φουρέιρα.

gios-mpotia-foureira-(2).webp

H πρώτη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με το μωρό της, λίγες ώρες μετά τη γέννα.

Την απόλυτη ευτυχία της γέννησης του πρώτου του παιδιού απολαμβάνει από τις 17/3 και ο Στέλιος Λεγάκης.

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του, δήλωσε στο αποκλειστικά gossip-tv: «Είναι με σιγουριά η πιο όμορφη εμπειρία που έχω βιώσει στη ζωή μου. Περιμέναμε και οι δυο μας να έρθει αυτή η στιγμή να την πάρουμε στα χέρια μας, να την αγκαλιάσουμε, να τη φιλήσουμε, να την γνωρίσουμε επιτέλους! Ειδικά όταν την είδα να έρχεται στη ζωή και ακούγοντας το πρώτο της κλάμα μέσα στη γέννα, όλα μούδιασαν μέσα μου και μας πήραν τα κλάματα και τους δυο μας. Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση που νιώθω!».

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε και η Εύα Τσάχρα η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε στις 8 Απρίλη, το δεύτερο παιδάκι της, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλέξη Μπούντρο.

1675179033788-428312175-eva-tsaxra-2.jpg

H Εύα Τσάχρα την ημέρα που γέννησε, ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής (5 Μαΐου) η Ιωάννα Μαλέσκου, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά και πήρε εξιτήριο τρεις μέρες μετά.

maleskou-(1).webp

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε στις 15 Μάη η Φωτεινή Αθερίδου.

atheridou-(1).jpg

Η Τζούλια Κόλλια, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης έγιναν γονείς την Παρασκευή, 16 Ιουνίου.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν και η Μαρκέλλα Γιαννάτου με τον δημιουργό των επιτυχιών Λευτέρη Χαρίτο.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης της, όμως ο Λευτέρης Χαρίτος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της ηθοποιού και πρώην συντρόφου του σε αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής τους!

7bf9060b-528054.webp

Μανούλα για τρίτη φορά έγινε στις 17 Ιουλίου η Κλέλια Πανταζή, η οποία έφερε στη ζωή τον τρίτο καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο. Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια, δημοσιεύοντας το απόγευμα της Δευτέρας (17/7), στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με το ποδαράκι του νεογέννητου μωρού της, κάνοντας tag φυσικά και τον σύζυγό της.

Η Κατερίνα Νάκα, έγινε μανούλα για πρώτη φορά και κανείς δεν το πήρε είδηση, μέχρι που η ίδια έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια, πόσταρε μια συλλογή με φωτογραφίες και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στη λεζάντα της. Η ίδια και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Παντζής, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

7c07d831-katerinanaka-(7).webp

Η Μαρία Καρλάκη έγινε μανούλα στις 11 Νοεμβρίου για πρώτη φορά. Ωστόσο, όπως σας είχε ενημερώσει με αποκλειστικές πληροφορίες gossip-tv.gr, η όμορφη τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί προαιρετικά στην εντατική καθώς λόγω ψυχολογικού φορτίου είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Τελικά όμως όλα πήγαν καλά!

Η Δανάη Μιχαλάκη γέννησε το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τρισευτυχισμένος μπαμπάς φυσικά είναι πλέον και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.900 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

7de22e66-danae_michalaki_1701269772_3246808636666251327_708623031.webp

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη την ημέρα που πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με το μωρό τους.

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Γιούλικα Σκαφιδά, στις 24 Νοέμβρη. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα, στην εκπομπή της, η οποία μάλιστα επεσήμανε ότι πήρε την άδεια της ηθοποιού προκειμένου να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved