Τα προβλήματα για το Greek Idol 2
Media

Τα προβλήματα για το Greek Idol 2

Η Έλλη Κοκκίνου θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol». Η τραγουδίστρια «δέθηκε» ήδη με συμβόλαιο από τον ALPHA για να είναι στην κριτική επιτροπή του δεύτερου «Greek Idol». Έτσι, όπως φαίνεται και αν δεν υπάρξει κάποια οικιοθελής… αποχώρηση, η επιτροπή στο talent show του ALPHA θα είναι οι Πέτρος Κωστόπουλος, Κώστας Καπετανίδης και Έλλη Κοκκίνου.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της παραγωγής προσπαθούν να πείσουν ένα ακόμα πρόσωπο να καθίσει σε μία τέταρτη καρέκλα! Στην παρουσίαση του «Greek Idol» θα είναι πάλι η Ρούλα Κορομηλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο αριθμός των συμμετοχών είναι αρκετά πιο κάτω από τον αριθμό «150» και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Κάτι που δημιουργεί φόβους για το αν θα καταφέρουν να γυρίσουν τα επεισόδια με τις οντισιόν αλλά και να βρουν καλές φωνές. Κι έτσι, άρχισαν οι φωνές! Από τα όσα μπόρεσαν να… μεταφράσουν, κατάλαβαν πως πρέπει να «φουντώσει» η προβολή των τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός και να μπορέσουν να κάνουν καλό casting.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved