Media

Βασίλειος Κωστέτσος: Το ατύχημα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή

Gossip-tv Team

Για ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του στερήσει ακόμα και την ίδια του τη ζωή, μίλησε σήμερα ανοιχτά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο δημιουργός, καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» μίλησε με τη Ναταλία Γερμανού για όλα όσα του έτυχαν όταν ήταν εννέα χρονών και πραγματικά του άλλαξαν οριστικά τη ζωή.

Όπως είπε, τον χτύπησαν με αεροβόλο στο μάτι και επειδή για αρκετούς μήνες χρειάστηκε να μείνει απομονωμένος από όλους και όλα, βρήκε την ευκαιρία να γνωρίσει τον θαυμαστό κόσμο της μόδας και κάπως έτσι απέκτησε τον επαγγελματικό προσανατολισμό που έχει σήμερα.

Ο σχεδιαστής μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του και τις συνεργασίες που είχε μεγάλα ονόματα του χώρου, συζήτηση που συνοδευόταν βέβαια και από τις ανάλογες φωτογραφίες με διάσημα μοντέλα της πασαρέλας παγκοσμίως, ειδικά τη δεκαετία του '90.

Ο Βασίλειος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον πόλεμο που είχε δεχτεί, όπως υποστήριξε από τους συναδέλφους του όταν είχε αρχίσει να κάνει όλες αυτές τις συνεργασίες και που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, και πρόσθεσε πως ποτέ δεν μπλέχτηκε σε λόμπι. Μίλησε και για τον χαρακτήρα λέγοντας πως πιστεύει πως είναι πολύ κλειστός και αγοραφοβικός ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει πιο μανιοκαταθλιπτικός άνθρωπος από εκείνον.

Μίλησε τέλος για το Dancing on ice και δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα guest στο Dancing with the stars και να χορέψει ένα τάνγκο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved