Οι συνεντεύξεις του gossip-tv το 2022 που συζητήθηκαν - Λαμπερά πρόσωπα σε σπάνιες εξομολογήσεις
Showbiz

Οι συνεντεύξεις του gossip-tv το 2022 που συζητήθηκαν - Λαμπερά πρόσωπα σε σπάνιες εξομολογήσεις

Ανασκόπηση 2022: Το gossip-tv.gr μέσα στη χρονιά που πέρασε κατάφερε να συνομιλήσει με σπουδαίους ανθρώπους της Τέχνης, οι οποίοι μας άνοιξαν την καρδιά τους και προχώρησαν σε σπάνιες εξομολογήσεις.

Η συντακτική ομάδα του gossip-tv πάντα με σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν σας παρουσιάζει μερικές από τις συνεντεύξεις που συζητήθηκαν.

Στο gossip-tv μίλησαν πολλά από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της σειράς Σασμός που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική μυθοπλασία. Αναφέρθηκαν στην πορεία τους, αποκάλυψαν στιγμές της ζωής τους ενώ έδωσαν και πολλά σπαρταριστά spoilers. Ανάμεσα σε αυτά ο Θάνος Μπίρκος, ο Δημήτρης Μαμιός και η Βέρα Μακρομαρίδου

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών τα gossip-tv εμπιστεύτηκαν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης αλλά και ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Σε πολλές θεατρικές πρεμιέρες αλλά και παρουσιάσεις σειρών και προγραμμάτων το gossip-tv έδωσε το παρών και πολλοί από τους πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα μας. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Γιώργος Γαλίτης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Λένα Παπαληγούρα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος και πολλοί ακόμη.

Ήταν μεγάλη μας τιμή που όλοι οι πρωταγωνιστές της παράστασης που έχει κερδίσει το θεατρόφιλο κοινό «Τέλειοι Ξένοι» άνοιξαν την καρδιά τους στο gossip-tv. Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και οι: Δημήτρης Ξανθόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Χρανιώτης.

Στο gossip-tv είχαν μιλήσει και οι Survivors Σάκης Αρσενίου, Γιάννης Χατζηγεωργίου αλλά και η Ελισάβετ Σπανού.

Δυο επίσης από τις συνεντεύξεις που συζητήθηκαν αυτή του Στέφανου Κυριακίδη αλλά και της Γιούλης Ηλιοπούλου.

Φυσικά μια από τις μεγάλες επιτυχίες ήταν και το podcast του gossip-tv με τη Διονυσία Ζαπατίνα. Αναρίθμητοι οι καλλιτέχνες που άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για όλα.

Ανάμεσά τους οι: Μαρία Κορινθίου, Μαρία Μπεκατώρου, Δανάη Μπάρκα, Πέγκυ Ζήνα, Κατερίνα Καινούργιου, Βίκυ Καγιά, Νίκος Κοκλώνης, Κατερίνα Καραβάτου, Διονύσης Σχοινάς, Ναταλία Γερμανού, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί άλλοι που μπορείςνα ακούσεις ξανά τα podcast εδώ

Σας ευχαριστούμε θερμά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved